Јавни позив организацијама цивилног друштва за учешће у радној групи

Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике упућује Јавни позив организацијама цивилног друштва за чланство у Радној групи за припрему измене правног оквира консултација и јавне расправе.

Јавни позив спроводи се са циљем да се обезбеди транспарентност и учешће цивилног сектора у Радној групи за припрему измене правног оквира консултација и јавне расправе.

Јавни позив намењен је организацијама цивилног друштва које делују у области транспарентности рада органа јавне управе, грађанске партиципације и укључивања грађана у доношење одлука.

Право учешћа на Јавном позиву имају организације цивилног друштва, основане и регистроване сагласно прописима Републике Србије које делују у области утврђених овим јавним позивом.

Заинтересоване организације цивилног друштва дужне су да своје пријаве заједно са припадајућом документацијом из тачке IV Јавног позива (ДОКУМЕНТАЦИЈА КОЈА СЕ ДОСТАВЉА) у назначеном року, доставе искључиво електронским путем на имејл адресу: javni.poziv@minljmpdd.gov.rs сa нaпoмeнoм: ,,Кандидатура за чланство у Радној групи за припрему измене правног оквира консултација и јавне расправе“. Рoк зa пoднoшeњe пријава траје од 14. октобра до 28. октобра 2024. године. 

Текст јавног позива и неопходне обрасце можете преузети на следећем линку: https://minljmpdd.gov.rs/javni-poziv-organizacijama-civilnog-drustva-za-clanstvo-u-radnoj-grupi-za-pripremu-izmene-pravnog-okvira-konsultacija-i-javne-rasprave/

Препоручујемо...